Kurser og uddannelse

RIKKE FLECKNER

Jeg ønsker at møde hvert enkelt menneske med respekt, ligeværdighed og ud fra den enkeltes situation og behov – det værende med omsorg, empati og en ydmyghed.

Jeg er ikke ekspert på andres liv, men min ekspertise ligger i at igangsætte og guide en proces, så den enkelte finder svar og løsninger, som passer til netop ham/hende og giver nye perspektiver og handlemuligheder. Der bliver talt om det, der er vigtigt for den enkelte og de temaer, som opstår og udvikler sig i løbet af samtalerne.
Jeg har tavshedspligt, så alt hvad der bliver sagt, bliver i rummet.

Jeg har arbejdet som psykoterapeut siden 2005 og som Stresscoach siden 2017. I 2021 blev jeg færdig som Intuitiv Hypnoterapeut – et fantastisk redskab til at komme ned i det ubevidste og forløse på et dybere plan, hvor det ikke er forståelsen for sig selv og det der har været forud for ens problemstilling, men sindet der giver slip på noget der har hængt ved og som ikke kunne forstås af det bevidste sind.

Jeg startede i 2002 med en 1 årige basis uddannelse i Gestalt terapi, hos Gestalt Institute of Scandinavia, derefter en 4-årige uddannelse til ID Psykoterapeut, hos ID Academy. Inden da var jeg i reklamebranchen, først som grafiker og senere som projektleder. Undervejs til psykoterapeut, var jeg samtidigt i et rekrutteringsbureau som virksomhedskonsulent.

Jeg er også uddannet Stresscoach og Coach, Intuitiv Hypnoterapeut, Mindfulness Instruktør, Theta Healer og Delta Healer.

Enneagrammet har jeg studeret og synes det er et godt supplement, til at klienter kan få en yderligere selvforståelse.