TIDLIGERE KUNDER UDTALER

Jeg har haft en svær depression i 3 år, hvor jeg har konsulteret flere psykologer, men uden at de formåede at gi mig den fornødne hjælp . Jeg blev af en god veninde anbefalet at tage kontakt til Rikke og det har jeg ikke fortrudt et sekund.
Udover at være et utroligt sødt og varmt menneske, så har Rikke fundet ind til det der gør ondt og givet mig redskaber til, at afhjælpe de perioder hvor jeg får angstanfald og hvor de negative tanker tager overhånd. Rikke er meget professionel, men udviser samtidig empati og forståelse, hvilket er guld værd når det hele ser sort ud.

60 årig kvinde Depression

I Rikke er der klog og rolig hjertevarme, der giver lyst og rum til selvudvikling.
Rikke hjælper mig med at blive bedre til “at se mig selv”, i den forstand at træde et stort skridt tilbage fra min hektiske verden, mærke efter og se det hele lidt udefra.
Jeg er en person, der har nemt ved at blive fanget i meget aktivitet med min hjerne kørende på højtryk, og Rikke har lært mig med simple teknikker at blive bedre til at skabe rum for de vigtige ting, som for mig har handlet om at finde en dejlig kæreste og styrke mit selvværd.
Selvudvikling kan være en udfordring, men Rikke er fantastisk til at gøre det hele lidt nemmere, trygt og ikke mindst skabe ro omkring processen.

Birgitte 35 år Selvværd

SE FLERE UDTALELSER

Rikke hjalp mig, da jeg var i begyndelsen af mine teenageår. Mine forældre gik fra hinanden, da jeg var 4 år gammel. Da min mor på det tidspunkt her sluttede sit tredje forhold, begyndte jeg at få det rigtig dårligt med tanken om, at hun skulle finde sig en ny kæreste.
Jeg havde rigtig svært ved at acceptere nye mennesker i mit liv og åbne op for dem, og det var her, jeg startede med at gå hos Rikke. Jeg havde en masse vrede og frustrationer i min krop, som jeg ikke kunne komme af med selv, og her gav Rikke mig nogle fantastiske værktøjer til at kunne bearbejde mine negative tanker, og hun hjalp mig med at sætte ord på mine følelser. Jeg havde også nogle ting, jeg skulle af med overfor min far, og her trådte hun også ind og hjalp mig med at åbne op for ham.
Rikke er utroligt dygtig indenfor sit fag, og samtidig er hun også et meget varmt og hjerteligt menneske, der virkelig har en fin forståelse for andre mennesker. Hun har reddet mig fra en masse psykiske kampe, som jeg ikke havde kunnet klare uden hendes hjælp. Hun fik mig til at føle mig 10 kg lettere efter blot nogle få gange hos hende. Jeg vil til hver en tid anbefale Rikke – hun er en af den virkelige verdens helte, og hun står klar med sværd, skjold og rustning til enhver, der tør åbne sig op.

Caroline 22 år Livskriser

Jeg har levet i et voldeligt forhold med fysisk og psykisk vold igennem flere år. Mit selvværd var helt i bund, og jeg kunne ikke komme ud af forholdet. Prøvede flere gange uden held, men blev ved med at tage ham tilbage.
Så mit møde med Rikke var nok noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mit liv, for her mødte jeg, et utroligt varmt og fantastisk menneske, som på en meget professionel og hjertelig måde, fik mig trukket igennem nogle meget seje og meget følelsesladede timer med gråd, snak og øvelser.
Den “meget tunge sten” fyldt med smerte i min mave forsvandt, jeg fik vinket farvel til mit voldelige forhold, fik igen mit selvværd tilbage, og blev en meget bedre mor for mine 2 børn.
Meget glad og taknemmelig kvinde på 47 år.

Meget glad og taknemmelig kvinde på 47 år Selvværd